Zastępstwa w dniu 2018-11-13 wtorek
Eliza Karpiuk
lekcja opis zastępca uwagi
1 4 E - Uczniowie przychodzą później    
2 4 E - Wychowanie fizyczne, SŁ2 B. Harasimowicz  
3 3 AG - Wychowanie fizyczne, 4I W. Kęcki geogr.
5 3 E(2) - Bez konsekwencji (nieobecny oddział nauczyciela)    
dyżury
po lekcji miejsce zastępca uwagi
  szG Beata Harasimowicz  
1 szG Edyta Sidor-Bryk  
2 szG Edyta Sidor-Bryk  
       
Agnieszka Kot
lekcja opis zastępca uwagi
1 2 TŻ - Uczniowie przychodzą później    
2 2 TŻ - Uczniowie przychodzą później    
3 2 TŻ - Procesy produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych, 27I E. Sidor-Bryk  
4 2 TŻ - Procesy produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych, 13I M. Stankiewicz j.ang.
5 2 TŻ - Procesy produkcji przetworów mięsnych i tłuszczowych, 13I M. Stankiewicz jang.
7 1 Ż - wyposażenie techniczne w gastronomii, 22I K. Danowski  
       
Mariola Wojewnik-Sielawa
lekcja opis zastępca uwagi
1 1 E - Uczniowie przychodzą później    
2 1 TTO(1) - podstawy działalności gospodarczej w hotelarstwie , 31 D. Bezdziecka  
3 1 TTO(2) - Podstawy działalności gospodarczej w turystyce, 31 D. Bezdziecka  
Przygotowano za pomocą programu firmy VULCAN